میکروسمنت ماده ای است که از مخلوط عناصر تشکیل دهنده ی اصلی بتن تشکیل شده است، البته به جز تغییرات شیمیایی که کیفیت های لازم را برای استفاده از این ماده جدید در صنعت ساختمان فراهم می کند. ترکیب این پوشش براساس ترکیب یک چسب سیمانی ، سنگدانه های منحصر به فرد ، افزودنی های کاتالیزوری، رنگدانه های معدنی و رزین های مصنوعی می باشد.

نمای ساختمانبا وجود قابلیت انعطاف پذیری بالا در این متریال و امکان سازگاری و چسبیدن به هر پایه در کف ساختمان، از میکروسمنت بیشتر در محیط های خانگی و تجاری استفاده می شود. همچنین از این پوشش نه تنها برای پوشاندن کف، بلکه برای دیوارها، پله ها و نماهای ساختمان نیز استفاده می شود. اخیرا، استفاده از این متریال برای زیبایی و دکوراسیون در محیط های داخلی ساختمان ها نیز فراگیر شده است.

مزایای متعدد میکروسمنت :

این پوشش مدرن مزایای متعددی دارد که در ادامه با این مزایا بیشتر آشنا می شویم.

این متریال یک پوشش مداوم ایجاد می کند ، که به هیچ نوع اتصالی نیاز ندارد.

این پوشش دارای یک چسبندگی قابل توجه است که می تواند به طیف گسترده ای از سطوح پایه و کف بچسبد.

میکروسمنت یک کفپوش با ضخامت بسیار کم را فراهم می کند که معمولا می تواند بین 2 تا 3 میلی متر ضخامت داشته باشد و همین امر باعث می شود که این متریال بسیار سبک باشد.

این محصول مقاومت مکانیکی بالا و مقاومت مناسب در برابر تغییرات ساینده ناشی از ترافیک و آب و هوا را دارا می باشد.

نمای منازل

متریال فوص خاصیت ضد آتش،ضد عفونی کننده و ضد آب را دارد.

خاصیت درخشندگی و براق بودن محصول را می توان با نگهداری ساده حفظ کرد.

کاملا طبیعی است که یک متریال نسبتاً جدید همانند میکروسمنت مشابه تمامی مصالح ساختمانی دارای معایبی نیز باشد. در ادامه با این معایب بیشتر آشنا می شویم.

انتشار حرارتی اندک این محصول آن را به یک عایق متوسط تبدیل می کند. بنابراین هنگامی که در طول سال با نوسانات ناگهانی دما روبرو می شوید ، این متریال در حفظ دمای موجود ساختمان چندان مناسب نیست.

پوشش براق این متریال بسیار حساس است و به همین دلیل به نگهداری مکرر نیاز دارد.

نصب و پیاده سازی این پوشش به نیروی متخصص و ماهر احتیاج دارد.

سطوح میکروسکوپی این متریال به تغییرات فیزیکی حساس هستند ، بنابراین احتمال ایجاد خراش بر روی محصول وجود دارد.

مدت زمان نصب و پیاده سازی کفپوش ریزکاری می تواند تا یک هفته نیز طول بکشد.

مصالح ساختمانیمقایسه بتن صیقلی با میکروسمنت :

به طور کلی میکروسمنت محصول بسیار زیبا و جذابی است و برای فضای داخلی منزل یا محل کار جلوه زیبایی ایجاد می کند. با این حال ، در صورت ترمیم یا بازسازی یک ساختمان صنعتی ، بتن صیقل یافته یکی از ایده آل ترین موادی است کیفیت و ایمنی را برای ساختمان فراهم می کند. همچنین بتن صیقلی نیز دوام و استحکام بسیار مناسبی دارد.

در نهایت پیشنهاد می کنیم برای بهترین تصمیم گیری و بهینه ترین انتخاب پیش از شروع پروژه های عمرانی خود حتما مشورت با کارشناسان و متخصصان مجرب مجموعه بتنیکا را در دستور کار قرار دهید و سایر مقالات ما در این زمینه شامل بتن اکسپوز متریالی بی رقیب برای نمای ساختمان، مزایای مهم میکروسمنت چیست ؟  و زیبایی و دوام برگ برنده بتن اکسپوز را در حیطه ی دکوراسیون و نماسازی مطالعه بفرمایید.